Solucions per a cada sector

Oferim solucions per a mercats molt diferents

FERROCARRIL

FERROCARRIL

TECSA té una profunda experiència en el sector ferroviari des dels inicis de la companyia subministrant cablejats i quadres de maniobra. El 2011 és reconeguda amb la certificació IRIS convertint-se en proveïdor autoritzat per a aquest sector i participant en multitud de projectes internacionals amb els principals fabricants de trens i els seus subministradors d'equips.
MAQUINÀRIA ROBÒTICA

MAQUINÀRIA ROBÒTICA

Organitzada per adaptar-se amb agilitat i eficàcia les exigències del mercat de la maquinària industrial, col·labora amb els clients i els acompanya durant tot el procés de disseny de quadres i cablejats a mida, selecció de materials i prototipatge fins a la seva industrialització final, per així lliurar productes semi-acabats o acabats, comprovats i llestos per connectar.
ELECTROMEDICINA

ELECTROMEDICINA

El delicat sector mèdic requereix de proveïdors experimentats i de productes que compleixin amb els més estrictes controls de qualitat. Des dels inicis de la companyia, TECSA subministra cablejats a diferents fabricants del sector de l'electro-medicina oferint qualitat garantida i contrastada.
ENERGIES RENOVABLES

ENERGIES RENOVABLES

TECSA està introduïda en clients del sector solar, eòlic i del reciclatge, oferint cablejats a mida, quadres de maniobra i productes complementaris que estan dissenyats i adaptats a les exigències i requisits del mercat.
VEHICLES ESPECIALS

VEHICLES ESPECIALS

Cablejats, mànegues, quadres de maniobra i cintes industrials són alguns dels productes que TECSA ofereix al sector dels vehicles especials.
INDUSTRIAL

INDUSTRIAL

TECSA està capacitada per adaptar-se i satisfer amb agilitat i eficàcia les exigències del mercat industrial oferint cablejats a mida, armaris i altres productes complementaris com les cintes i els adhesius industrials, resines epoxy, imants permanents i etiquetes especials entre d'altres.