Empresa

Especialistes en cablejats a mida, quadres de maniobra i muntatges d'equips elèctrics

Nascuda al 1985, TECSA és una empresa de capital 100% familiar especialitzada en cablejats a mida, quadres de maniobra i muntatge d’equips elèctrics. Amb més de 30 anys, TECSA és reconeguda per la seva experiència, qualitat i know-how dins del mercat de l’automatització i subcontractació industrial.

L’activitat de la companyia està centrada en diversos sectors: ferroviari, mèdic, maquinaria industrial, packaging, energies renovables, vehicles especials, electricitat i electrònica. Tots ells àmbits d’alta especialització i complexitat en els quals la qualitat del producte ha de ser òptima sense excepció. Per aquest motiu, TECSA disposa de la certificació ISO des de 1996 i IRIS des de 2011.

TECSA està organitzada per adaptar-se i satisfer amb agilitat i eficàcia les exigències del mercat. Col·labora amb els clients i els acompanya durant tot el procés de disseny, selecció de materials i prototips fins a la industrialització, entregant productes semi acabats o acabats, comprovat s i llestos per connectar.

L’objectiu de TECSA és oferir una resposta eficient a les necessitats de cada client. La plantilla està formada per professionals altament qualificats amb experiència en el sector elèctric industrial; un equip compromès amb els objectius de qualitat que caracteritzen a l’empresa.
Filosofia i compromís:

Fidelitzar al client garantint l’excel·lència en el servei
Respostes eficients i adaptades a cada client
Assumir els objectius del client i oferir un tracte proper i col·laboratiu
Flexibilitat en els processos
Compromís de qualitat
Assessorament i acompanyament professional als clientsTrajectòria

1985 – Fundació de la companyia a Barcelona capital
1995 – Adquisició d’una nau industrial a Montcada i Reixac
1996 – Obtenció de l’homologació ISO 9001
2000 – Expansió de la nau
2011 – Obtenció de la certificació ferroviària IRIS